Úspešné ukončenie prvého súťažného roka našich mužstiev

20.12.2003 22:15

Poslednú júnovú sobotu sme sa zišli na miestnom ihrisku aby sme ukončili náš prvý súťažný rok II. ligy žiakov. Pokojne môžme tento rok považovať za úspešný, keďže starší žiaci obsadili 3. miesto a ešte v posledných kolách bojovali o prvú priečku v tabuľke II. ligy, nebyť pokazeného autobusu do Buzice mohli byť aj druhí. Mladší žiaci obsadili solídne 9.miesto, za ktoré sa vôbec nemusia hanbiť. Oproti začiatku sezóny, kedy si museli ešte osvojovať pravidlá futbalu, sa herne aj výkonnostne veľmi zlepšili.

Na štadióne MFK sa zišli funkcionári, primátorka mesta Čierna nad Tisou, sponzori, hráči a všetci ktorí nám poskytli  pomocnú ruku na dosiahnutie našich cieľov. Pre každého sme mali prichystané občerstvenie a kvalitný guláš.

Žiacke družstvá odohrali priateľské stretnutia s FK Boťany a budúcimi dorastencami MFK.

Pred začiatkom stretnutia ešte primátorka zagratulovala jednotlivým družstvám, funkcionárom a trénerom za kvalitnú prácu a po krátkom príhovore odovzdala diplom pre mladších žiakov za účasť v súťaži II. ligy juh ako aj diplom a medailu za 3.miesto pre starších žiakov v skupine II. ligy juh.

Následne tréneri oboch mužstiev vyhodnotili súťažný ročník a odovzdali trofeje pre najlepších hráčov jednotlivých družstiev. Za mladších žiakov sa stal najlepším hráčom sezóny Patrik Vojtko a zo starších žiakov bol vyhlásený za najlepšieho kapitán mužstva Adrián Jáger.

Ďakujeme všetkým, ktorí nás podporili a pomohli zrealizovať naše vízie i ciele aby  naše mesto neostalo bez futbalu. Ďakujeme mestu za pridelenú finančnú dotáciu pre deti, vďaka ktorej sme mohli odštartovať súťaž, funkcionárom a trénerom za obetavú prácu, sponzorom, správcovi ihriska, fanúšikom  a každému kto sa podieľal na oprave areálu ihriska pri prvých našich krokoch.Najlepší z najlepších :-)